T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
citytrip barcelona

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Barcelona

In korte tijd is Barcelona één van de meest populaire hoofdsteden ter wereld geworden. Deze interessante Catalaanse stad heeft ook heel veel te bieden: heerlijk klimaat, gezellige sfeer, fantastische Spaanse keuken met tapas en Cava, de vrolijke en sprookjesachtige bouwwerken van de architect Gaudí, de fraaie en gezellige wandelpromenade de ‘Ramblas’ en de labyrintische middeleeuwse wijk Barrio Gótico. Met ARTTRA bezoekt u ook het prachtige Picasso museum en Casa Battlo, een juweeltje van Gaudi, Sagrada Famiglia en Parc Guell.

Vanaf het Miro Museum op de Montjuic heeft u een prachtig uitzicht over de stad. En welke andere wereldstad heeft er nu ook nog eens zee en strand met leuke visrestaurants op wandelafstand? ARTTRA stelt een programma voor u samen, toegesneden op uw gezelschap, waarin op elk niveau kwaliteit is gegarandeerd!

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Barcelona
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com