T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Bratislava

Bezoek met ARTTRA het sfeervolle Bratislava. Middeleeuwen, gotiek, barok, communistische objecten, de sfeer van bergdorpjes tot het Slowaakse radiogebouw en hedendaagse architectuur: u vindt het allemaal in het nog onbedorven historisch centrum.
De blauwe kerk is een van de meest sprookjesachtige kastelen van Europa. Vanaf het UFO-observatiedek met restaurant kan je de zonsondergang over de Donau aanschouwen. Of daal af naar een ouderwetse konditorei. Mlynska Dolina is de studentenwijk van Bratislava met gezellige barretjes.

Het prachtig aan de Danube gelegen Danubiana Meulensteen Art Museum is een must voor hedendaagse kunstliefhebbers.

ARTTRA beschikt over goede contacten om voor uw gasten een origineel en onvergetelijk weekend te organiseren!

ARTTRA stelt een programma voor u samen, toegesneden op uw gezelschap, waarin op elk niveau kwaliteit is gegarandeerd!

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. 

Aanvraagformulier Bratislava
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303. 
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com