T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
EYE Film instituut

Museumrondleidingen
De rondleidingen worden gegeven door ervaren kunsthistorici. Te combineren met speciale stadstochten te voet of per boot – met dezelfde gids! In het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans of Russisch

Reserveringen mogelijk op elk tijdstip en datum van uw keuze tijdens openingsuren van de betreffende musea!

Wij kunnen ook uw entreebewijzen verzorgen.

Per gids / rondleiding
1 - 15 personen per gids

Tijdsduur
afhankelijk van uw keuze 

Kosten per uur voor de gids

€ 112,50 ex BTW 

 

 

 

 

Eye Filmmuseum

 Het Eye heeft onder meer vier filmzalen, een tentoonstellingsruimte, een interactieve ‘basement’ een café-restaurant met schitterend uitzicht en terras aan het IJ.

De collectie omspant de gehele filmgeschiedenis: van stille films uit de beginperiode van de cinema (eind 19de eeuw) tot en met de nieuwste digitale producties. Eye is het enige museum in Nederland dat filmgerelateerde collecties verzamelt en ontsluit: foto’s, affiches, soundtracks, apparatuur en papieren archieven van filmmakers. Film en bewegend beeld worden getoond als kunst, vermaak, cultureel erfgoed en informatiedrager. Het vervult wereldwijd een pioniersrol in filmrestauratie en digitalisering.

Eye organiseert wisselende tentoonstellingen waarin film als de jongste, meest dynamische en grensoverschrijdende van alle kunsten wordt gepresenteerd.

Tentoonstelling dagelijks open 10.00-19.00 uur!  

 

Aanvraagformulier EYE filminstituut

Aanvraagformulier EYE filminstituut

U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com