T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA

Workshops
ARTTRA biedt interessante workshops als bedrijfsuitje of teambuilding-activiteit. Maar ook voor wie privé of met een kunstclub iets bijzonders wil ondernemen! Samen in een museumcollectie duiken of zelf schilderen in een atelier: dankzij jarenlange ervaring bieden wij voor elke groep de juiste benadering! Uiteraard begeleid door toegewijde specialisten. Ook voor buitenlandse gasten.

Wij organiseren ook drankjes, lunch, diner in combinatie met een wandeling of boottocht.

 Workshop goed kijken naar Van Gogh

( Van Gogh Museum – 2,5 uur)

Deze workshop laat deelnemers op een nieuwe manier kijken naar Vincent van Gogh, los van alle mythes en sterke verhalen! Wat is nu zo bijzonder aan zijn werk of persoonlijkheid dat hij wereldberoemd is geworden?
In deze workshop leert u Vincent persoonlijk kennen. Zijn obsessie voor de schilderkunst; zijn liefde voor de medemens, de natuur, zijn broer Theo; zijn experimentele manier van schilderen; de periodes in Parijs, Arles en Saint Remy; zijn teleurstellingen en natuurlijk de reden waarom zijn ontwikkeling zo uitzonderlijk is. Een originele teambuilding-activiteit of bedrijfsuitje en voor deelnemers persoonlijk een eyeopener!

In het van Gogh Museum krijgen deelnemers een rondleiding door een ARTTRA gids, met speciale aandacht voor schildertechniek, kleurgebruik, vorm, compositie en voorstelling. Daarna formeren deelnemers groepjes van 5 à 7 personen en gaan met op pad in het museum om 20 meerkeuzevragen te beantwoorden. Elk groepje levert een antwoordenlijst in.

Tijdens een drankje in het museumrestaurant – op de boot of andere locatie – krijgen deelnemers van de winnende groep een toepasselijke prijs!

Kosten afhankelijk van het aantal deelnemers

Aanvraagformulier Workshop Goed kijken naar Van Gogh
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com