T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Riga

De hanzestad Riga is enorm veelzijdig. Middeleeuwse gebouwen herinneren aan wat toen “het Parijs van het Oosten” werd genoemd. Gildehuizen, de imposante Dom, de kruidtoren, pittoreske straatjes en zelfs nog zo’n 3500 houten huizen zijn bewaard gebleven in de buitenwijken. Bovenal is er Art Nouveau te bewonderen, ook in een compleet ingericht appartement. Geniet overal van de Letse keuken, verrassend verfijnd.
Het communistisch verleden is nog overal aanwezig, met voor de liefhebber het KGB museum. Het sfeervolle openluchtmuseum, een van de oudste van Europa, is een aanrader. En natuurlijk ook de zee!

ARTTRA beschikt over goede contacten om voor uw gasten een origineel en onvergetelijk weekend te organiseren!

Wij werken samen met een gespecialiseerd bureau in Riga.  Het is ook mogelijk om een combinatie te maken met Talinn en Vilnius. 

ARTTRA stelt een programma voor u samen, toegesneden op uw gezelschap, waarin op elk niveau kwaliteit is gegarandeerd!

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. 

Aanvraagformulier Riga
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303. 
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com