T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Wenen

Stad niet alleen van Mozart, Beethoven, Klimt, Schiele, Freud en Sachertorte.

Sprookjessfeer in de St Stephansdom en Schloss Schönbrunn, barok  of de vernieuwende architectuur van Adolf Loos en de Wiener Werkstätte. De Hofstad  van de Habsburgers heeft de mooiste musea ter wereld, met ook Nederlandse meesters als Brueghel de Oude, Vermeer en Rembrandt. Geniet  van de unieke sfeer van 330 jaar oude Weense koffiecultuur, pluchen banken, Thonet-stoelen, parket en spiegels.

ARTTRA organiseert korte programma’s met vervoer vanaf uitstekende hotels en bijzondere vergaderplekken.

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303. 

Aanvraagformulier Wenen
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com