T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Amsterdam Nord

Stadtwanderungen
Amsterdam ist eine wahre Spazierstadt. Unsere erfahrene Kunsthistoriker bieten speziellen Stadttouren zu Fuß.

Personenzahl
1 - 300 Personen

Gruppe (pro Führer)
1 - 15 personen

Dauer
1 - 3 Stunden

Preis
€ 112,50 pro Stunde

Architektur, Kunst und Industrie in Amsterdam Nord

Thema is hier hedendaagse kunst, voormalige industrie en dorpse architectuur. Met de gratis pont achter C.S. varen we met alle fietsen en gids over het IJ. Uw gasten gaan weer aan wal bij het voormalige scheepsbouwterrein NDSM. Na bezoek aan Nieuw Dakota, gaan we naar het voormalige atelier van de beroemde beeldhouwer André Volten. Zijn beeld ‘De Knoop’ staat er nog steeds.
In Tuindorp Oostzaan lijkt de tijd stil te staan met juweeltjes van Amsterdamse schoolarchitectuur. Even later doemen landelijke dijkhuisjes op en fietst u langs jonge ondernemers gevestigd in jaren ’30 architectuur.
U kunt eindigen met een borrel of diner in filminstituut EYE. Als vaste partner van het EYE, verzorgt ARTTRA de rondleidingen voor de actuele tentoonstellingen.

Begin: achter C.S of vice versa bij EYE

Wij verzorgen indien gewenst voor groepen ook fietshuur vanaf EYE of een andere locatie in het centrum van Amsterdam.Vraag offerte op maat aan bij ARTTRA.

U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 – 6259303.

Aanvraagformulier Fietstocht Architectuur, kunst & industrie in Amsterdam Noord
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

fbo  twi

ARTTRA

Kulturell Organisationsbüro

Tweede Boomdwarsstraat 4

1015 LK Amsterdam

tel +31 (0) 20 6259303

Eröffnung des Büros

von 10:00 bis 17:00

info@arttra.com