T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page

Dagprogramma’s Amsterdam
ARTTRA biedt diverse culturele dagprogramma’s op maat rond verschillende thema’s. Van Gouden Eeuw tot hedendaagse architectuur. Afgestemd op de interesses van uw buitenlandse of Nederlandse gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het uw gasten naar de zin te maken. Aantal deelnemers van 10 tot 200. Vanzelfsprekend zorgt ARTTRA ervoor dat alle praktische zaken perfect geregeld zijn.

Dagprogramma Gouden eeuw – architectuur & schilderkunst

Deze dag, gewijd aan de glorietijd van Amsterdam, begint met een architectuur-cruise door de grachten die eindigt bij het voormalige grachtenhuis van een rijke Amsterdamse koopman. Een rondleiding door de 17de eeuwse stijlkamers en de schuilkerk op zolder. Dan een wandeling via pakhuizen van de V.O.C., de Montelbaanstoren en het Pintohuis naar het huis waar Rembrandt woonde en werkte. Daar ziet u 250 originele etsen en tekeningen. De wandeling eindigt bij het Koninklijk Paleis: in de 17de eeuw hét symbool van macht en welvaart. ‘s Avonds een diner in een voormalige patriciërshuis.

Tip:
een bezoek aan het Rijksmuseumde Hortus Botanicus, in de 17de eeuw aangelegd als artsenijhof, met tropische drieklimatenkas.

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. 

U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 – 6259303.

Aanvraagformulier Dagprogramma Nieuwe architectuur Java- en KNSM-eiland
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

fbo  twi

ARTTRA
Cultureel Organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

Bereikbaar op werkdagen
van 10:00 tot 18:00

Voor algemene informatie, arrangementen of vragen over boekingen kunt u ook
mailen naar info@arttra.nl