T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
citytrip Brussel

Programma’s Buitenland

Meerdaagse programma’s zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk – ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma’s op maat. Een   greep  uit   boeiende  cultuur-
steden die zeer geschikt zijn voor incentives  van  drie tot meer dagen:
Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag, en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische
begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke speciali-
teiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Brussel

Een tocht voor ‘fijnproevers’ in Brussel. Allereerst een bezoek aan het woonhuis en atelier van de beroemde architect Victor Horta. Dan een tour langs onder meer Herenhuis Solvay en Herenhuis Stoclet met een lunch in een Art Deco-café.

‘s Middags bezoek aan het voormalige woonhuis van het echtpaar David en Alice van Buuren, in zeer luxueuze Art Deco stijl ingericht. Ook ziet u hun privé-verzameling schilderijen, waaronder de beroemde ‘Val van Icarus’ van Breughel de Oude. Tenslotte typisch Brusselse visspecialiteiten in een befaamd Art Nouveau-restaurant.

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. 

Aanvraagformulier Brussel
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303.
Sending

ARTTRA
Cultureel Organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

Bereikbaar op werkdagen
van 10:00 tot 18:00

Voor algemene informatie, arrangementen of vragen over boekingen kunt u ook
mailen naar info@arttra.nl