T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA
citytrip Brussel

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Brussel

Een tocht voor ‘fijnproevers’ in Brussel. Allereerst een bezoek aan het woonhuis en atelier van de beroemde architect Victor Horta. Dan een tour langs onder meer Herenhuis Solvay en Herenhuis Stoclet met een lunch in een Art Deco-café.

‘s Middags bezoek aan het voormalige woonhuis van het echtpaar David en Alice van Buuren, in zeer luxueuze Art Deco stijl ingericht. Ook ziet u hun privé-verzameling schilderijen, waaronder de beroemde ‘Val van Icarus’ van Breughel de Oude. Tenslotte typisch Brusselse visspecialiteiten in een befaamd Art Nouveau-restaurant.

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. 

Aanvraagformulier Brussel
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com