T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA

Museumrondleidingen
De rondleidingen worden gegeven door ervaren kunsthistorici. Te combineren met speciale stadstochten te voet of per boot – met dezelfde gids! In het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans of Russisch

Boekingen ook mogelijk binnen een week, op elk tijdstip van uw keuze tijdens openingsuren!

Wij kunnen ook uw entreebewijzen verzorgen.

Per gids / rondleiding
1 - 15 personen per gids

Tijdsduur
afhankelijk van uw keuze

Kosten per uur

1 - 15 personen per gids

€ 112,50 ex BTW

 

 

 

 

Nieuwe kerk

De Nieuwe kerk is al eeuwenlang een multifunctioneel gebouw in het hart van Amsterdam. Gesticht met bisschoppelijke goedkeuring in 1408 en een jaar laar later werd zij gewijd aan de Heilige Catharina (beschermheilige o.a. tegen de pest). In de loop der eeuwen fungeerde de kerk als beurs, stadsmuziek-zaal, waar regelmatig prijsuitreikingen en (koninklijke) huwelijken plaatsvonden. De kerk is een aantal keer door brand getroffen en weer opgebouwd en voorzien van een prachtig interieur. In 1978 heeft de Hervormde Kerk het gebouw overgedragen aan de Nationale Stichting De Nieuwe Kerk, opgericht met als doel tentoonstellingen en culturele evenementen te organiseren. 31 augustus 2021 werd er nog een gedenksteen voor de Amsterdamse schrijver W.F Hermans geplaatst door het gemeentebestuur.

 

 

Meer informatie:

Aanvraagformulier Nieuwe kerk Amsterdam
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com