T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
schilderen zelfportret Rembrandt

Workshops
ARTTRA biedt interessante workshops als bedrijfsuitje of teambuilding-activiteit. Maar ook voor wie privé of met een kunstclub iets bijzonders wil ondernemen! Samen in een museumcollectie duiken of zelf schilderen in een atelier: dankzij jarenlange ervaring bieden wij voor elke groep de juiste benadering! Uiteraard begeleid door toegewijde specialisten. Ook voor buitenlandse gasten.

Wij organiseren ook drankjes, lunch, diner in combinatie met een wandeling of boottocht.

Workshop schilderen zelfportret Rembrandt

Treed in de voetsporen van Rembrandt: maak een dramatisch portret van uzelf in clair/obscur!

Allereerst krijgt u eerst een rondleiding door het Rijksmuseum, met speciale aandacht voor het gebruik schilderstechnieken en gebruik van licht en donker in de meesterwerken van Rembrandt. Daarna wandelt u met uw ARTTRA gids via het Vondelpark naar een authentiek schildersatelier. Een deskundige docent geeft achtergrondinformatie over Rembrandts werkwijze. Vaak werkte hij slechts met drie kleuren: oker, gebrande sienna en rauwe omber.
De docent laat de drie stadia zien met voorbeelden.

Vervolgens krijgt ieder een geprepareerd doek om een eigen portret à la Rembrandt te schilderen! Na afloop worden de verrassende resultaten besproken tijdens een drankje. De doeken kan men direct meenemen, of later laten bezorgen

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Workshop Schilderen zelfportret Rembrandt
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com