T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
dagprogramma rotterdam

Dagprogramma's in Nederland ARTTRA biedt vele culturele dagprogramma's op maat rond kunst en natuur.

Afgestemd op de interesses van uw buitenlandse of Nederlandse gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardig- heden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het u en uw gasten naar de zin te maken.

 

Dagprogramma Rotterdam

Eerst een architectuurcruise door de imponerende havens of een rondleiding door de European Combined Terminals. De cruise eindigt met een lunch in het oude Hotel New York, het voormalige vertrekpunt van de Holland-Amerika lijn. Of in Nhow van Rem Koolaas. Met Renzo Piano en Norman Foster is het rijtje architecten dat recent op de Wilhelminapier mocht bouwen indrukwekkend.

In een wandeling bezoekt u de imposante Markthal, het Centraal Station of een unieke kubuswoning van Blom. In Museum Boymans van Beuningen een rondleiding langs Rembrandt, Jeroen Bosch, Pieter Breughel, Dali, Kandinsky, Magritte en Willink. Of een actuele tentoonstelling in de Kunsthal Rotterdam, ontworpen door weer Rem Koolhaas.

Extra: een tour langs hedendaagse galeries in de Witte de Withstraat

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Rotterdam
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com