T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA

Boottochten
Begeleiding door ervaren kunst/architectuur historici. Te combineren met wandelingen / museumrondleidingen – met dezelfde gids!

Wanneer
Op dag en tijdstip naar keuze

Tijdsduur
Afhankelijk van uw keuze

Kosten gids aan boord
€ 99,50 excl.BTW per uur

Kosten boothuur
Op aanvraag, afhankelijk van type boot en tijdsduur

Talen
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch

Boottocht oude centrum & grachten

Europa kent weinig steden zoals Amsterdam waar het historisch centrum zo goed bewaard is gebleven. De grachtengordel staat op de UNESCO-lijst van Wereld Erfgoed en de grachtenhuizen zijn een integraal onderdeel van het Amsterdams erfgoed. Tijdens deze boottocht krijgt u een prachtig beeld van de cultuur- en architectuurgeschiedenis van het oudste deel van Amsterdam. Van onder meer de Schreierstoren, pakhuizen van de V.O.C., Scheepvaartmuseum, de Montelbaanstoren, Muziektheater dwars door de grachtengordel langs de mooiste patriciershuizen die welvaart en macht representeren. Maar ook langs schilderachtige dwarsgrachten in de volksbuurten.

Uw ARTTRA gids vertelt alles over de grachtenuitleg, cultuurgeschiedenis, handel, bewoners, immigranten, architectuur, vormgeving en actualiteit. Maar ook over riolering, kraakpanden, vormgeving van hedendaags straatmeubilair en de de nieuwste hotspots, zoals het Double Tree Hilton Hotel en de Openbare Bibliotheek.

Begin: steiger van de de St-Nicolaaskerk t/o Centraal Station in Amsterdam of andere locatie naar keuze

Aanvraagformulier Boottocht Oude centrum & grachten
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com