T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
Museum Huis Marseille

Museumrondleidingen
De rondleidingen worden gegeven door ervaren kunsthistorici. Te combineren met speciale stadstochten te voet of per boot – met dezelfde gids! In het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans of Russisch

Reserveringen mogelijk op elk tijdstip en datum van uw keuze tijdens openingsuren van de betreffende musea!

Wij kunnen ook uw entreebewijzen verzorgen.

Per gids / rondleiding
1 - 15 personen per gids

Tijdsduur
afhankelijk van uw keuze 

Kosten per uur voor de gids

€ 112,50 ex BTW 

 

 

 

 

Huis Marseille

Huis Marseille is het eerste fotomuseum van Amsterdam, opgericht in 1999. Het is gevestigd in een prachtig 17e eeuws grachtenpand, gebouwd voor de Franse koopman Isaac Focquier. Het pand heeft zijn naam te danken aan de gevelsteen waarop een plattegrond van de Franse havenstad Marseille is afgebeeld. De oorspronkelijke indeling van het woonhuis is nog grotendeels intact, evenals het 18e eeuwse stucwerk in de hal, de empire schouwen en de mythologische plafondschildering van Jacob de Wit in de tuinzaal. Ook in het tuinhuis achter in de fraaie tuin is vaak een intieme expositie te zien.

Het museum biedt elke drie maanden een nieuwe fototentoonstelling met uiteenlopende onderwerpen, met de nadruk op eigentijdse internationale fotografie. Daarnaast toont Huis Marseille ook regelmatig werk uit de eigen collectie hedendaagse fotografie.

Aanvraagformulier Huis Marseille
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com