T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
Köller Müller

Dagprogramma's in Nederland ARTTRA biedt vele culturele dagprogramma's op maat rond kunst en natuur.

Afgestemd op de interesses van uw buitenlandse of Nederlandse gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardig- heden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het u en uw gasten naar de zin te maken.

 

Dagprogramma Gelderland

Vermogende families hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het cultuurbezit van Nederland.

’s Ochtends een bezoek aan Kasteel Rosendael met typisch 19de eeuwse attracties, zoals de ‘bedriegertjes’ en een schelpengalerij met watervallen, grotten en fonteinen.

Na de lunch in de Oranjerie bezoekt u de beroemde verzameling van het echtpaar Kröller Müller in het Nationaal Park De Hoge Veluwe: Van Gogh, Breitner, Toorop, Mondriaan, Picasso etc. Ook een wandeling door het moderne beeldenpark of een fietstocht naar het bijzondere Jachtslot Sint Hubertus, gebouwd door Berlage. ’s Avonds eendiner in een landelijke gelegenheid.

extra: een wandeling over de Veluwe onder leiding van een boswachter

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Gelderland
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com