T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA

Workshops
ARTTRA biedt interessante workshops als bedrijfsuitje of teambuilding-activiteit. Maar ook voor wie privé of met een kunstclub iets bijzonders wil ondernemen! Samen in een museumcollectie duiken of zelf schilderen in een atelier: dankzij jarenlange ervaring bieden wij voor elke groep de juiste benadering! Uiteraard begeleid door toegewijde specialisten. Ook voor buitenlandse gasten.

Wij organiseren ook drankjes, lunch, diner in combinatie met een wandeling of boottocht.

Workshop Hidden Treasure Hunt in historisch Amsterdam (3 uur)

Bent u op zoek naar een unieke teambuildingsactiviteit? Organiseer voor uw gasten uit binnen-en buitenland een bijzondere ontdekkingstocht door Amsterdam!

Elk team dwaalt actief door de eeuwen heen. Architectuur, kunst, geschiedenis, actualiteit: alles komt aan bod. Na ontvangst met koffie en lekkers op een historische locatie worden de deelnemers verdeeld in groepen. Uw gasten gaan samen op pad om met vereende kennis, analytisch vermogen en inventiviteit vragen te beantwoorden.

Langs de mooiste, gekke en bijzonderste plekjes met een verrassend verhaal. Via een mooie route komen alle groepen uiteindelijk weer bij elkaar voor een feestelijke prijsuitreiking.

Speciale extra vragen met betrekking tot uw bedrijf of gezelschap maken wij graag. Gebruik van eigen mobiele telefoons is toegestaan. De manier om de schoonheid van de stad Amsterdam te laten ervaren!

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Workshop Hidden Treasure Hunt
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com