T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA
Koninklijk paleis Amsterdam

Museumrondleidingen
De rondleidingen worden gegeven door ervaren kunsthistorici. Te combineren met speciale stadstochten te voet of per boot – met dezelfde gids! In het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans of Russisch

Boekingen ook mogelijk binnen een week, op elk tijdstip van uw keuze tijdens openingsuren!

Wij kunnen ook uw entreebewijzen verzorgen.

Per gids / rondleiding
1 - 15 personen per gids

Tijdsduur
afhankelijk van uw keuze

Kosten per uur

1 - 15 personen per gids

€ 99,50 ex BTW

 

 

 

 

Koninklijk Paleis Amsterdam

Het imposante Paleis op de Dam is het architectonische topstuk uit de Gouden Eeuw. Het in 1648 door Jacob van Campen ontworpen stadhuis werd meteen het Achtste Wereldwonder genoemd: symbool van macht en welvaart van Amsterdam.

Naast vele kunstwerken van Ferdinand Bol, Govert Flinck, Jan Lievens, prachtige marmeren beeldhouwwerken van Artus Quellinus en Rombout Verhulst, herbergt het Paleis (sinds 1815) de grootste collectie Empire meubilair, kroonluchters en klokken buiten Frankrijk.

Behalve als museum doet het Paleis op de Dam ook dienst als ontvangstpaleis van Koning Willem-Alexander. U wordt rondgeleid door ervaren kunsthistorici van ARTTRA.

U kunt kiezen uit een rondleiding als het Paleis geopend is:

Van stadhuis tot paleis, Gouden Eeuw, Empire, beeldhouwkunst en schilderkunst” of een combinatie met architectuur, sculptuur en buitenruimte.

Aanvraagformulier Koninklijk paleis
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com