T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
architectuur

Dagprogramma's Amsterdam
ARTTRA biedt diverse culturele dagprogramma's op maat rond verschillende thema’s. Van Gouden Eeuw tot hedendaagse architectuur. Afgestemd op de interesses van uw (buitenlandse)  gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het uw gasten naar de zin te maken.  Vanzelfsprekend zorgt ARTTRA ervoor dat alle praktische zaken perfect geregeld zijn.

 

Aantal deelnemers 15 man per gids.

 

 

Dagprogramma gouden eeuw – architectuur en schilderkunst

Deze dag, gewijd aan de glorietijd van Amsterdam, begint met een architectuur-cruise door de grachten die eindigt bij het voormalige grachtenhuis van een rijke Amsterdamse koopman. Een rondleiding door de 17de eeuwse stijlkamers en de schuilkerk op zolder. Dan een wandeling via pakhuizen van de V.O.C., de Montelbaanstoren en het Pintohuis naar het huis waar Rembrandt woonde en werkte. Daar ziet u 250 originele etsen en tekeningen.

De wandeling eindigt bij het Koninklijk Paleis: in de 17de eeuw hét symbool van macht en welvaart. ’s Avonds een diner in een voormalige patriciërshuis.

Tip: een bezoek aan het Rijksmuseum, de Hortus Botanicus, in de 17de eeuw aangelegd als artsenijhof, met tropische drieklimatenkas.

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Nieuwe architectuur Java- en KNSM-eiland
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com