T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA
Amsterdam museum

Museumrondleidingen
De rondleidingen worden gegeven door ervaren kunsthistorici. Te combineren met speciale stadstochten te voet of per boot – met dezelfde gids! In het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans of Russisch

Boekingen ook mogelijk binnen een week, op elk tijdstip van uw keuze tijdens openingsuren!

Wij kunnen ook uw entreebewijzen verzorgen.

Per gids / rondleiding
1 - 10 personen per gids

Tijdsduur
afhankelijk van uw keuze

Kosten per uur

 € 89,50 ex BTW

15 personen per gids

€ 99,50 ex BTW

 

 

 

Amsterdam Museum

Sinds 1975 is het Amsterdam Museum gevestigd in het prachtige 17e eeuwse gebouwencomplex van het voormalige Burgerweeshuis. Het laat zien hoe Amsterdam groeide van dorpje aan de rivier tot wereldstad, van de dertiende eeuw tot nu, aan de hand van vele schilderijen en andere kunstvoorwerpen, gebruiksvoorwerpen, foto’s, film en interactieve middelen. Met o.a. de unieke collectie pronkzilver en -goud, het originele 17e eeuwse model van het stadhuis (Paleis op de Dam) en het carillon van de Munttoren.

Uw ARTTRA gids neemt u mee door de vaste collectie, de jongensbinnenplaats met kastjes van de weesjongens voor hun bezittingen en de schuttersgalerij met grote 17e eeuwse groepsportretten van Amsterdamse schutters.

Meer info:

Aanvraagformulier Amsterdam museum
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com