T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
gecombineerde rondleiding

Dagprogramma's Amsterdam
ARTTRA biedt diverse culturele dagprogramma's op maat rond verschillende thema’s. Van Gouden Eeuw tot hedendaagse architectuur. Afgestemd op de interesses van uw (buitenlandse)  gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het uw gasten naar de zin te maken.  Vanzelfsprekend zorgt ARTTRA ervoor dat alle praktische zaken perfect geregeld zijn.

 

Aantal deelnemers 15 man per gids.

 

 

Dagprogramma Van Goghmuseum & Rijksmuseum

Amsterdam neemt internationaal gezien een belangrijke positie in op het gebied van schilderkunst. Het bezit de belangrijkste collecties van ’s werelds meest bekende schilders Van Gogh en Rembrandt!

Allereerst een bezoek aan het Van Gogh Museum. U kunt kiezen uit een lezing over het werk en leven van Vincent van Gogh en/of een rondleiding door de vaste door of een actuele tentoonstelling.
Na een lunch in het Museumkwartier een bezoek aan het Rijksmuseum. Hier bevinden zich de meesterwerken van de 17de eeuw, waaronder de Nachtwacht van Rembrandt, meesterstukken van Johannes Vermeer, Frans Hals en Jacob van Ruysdael. Alle hoogtepunten van de Gouden Eeuw bij elkaar!

Aansluitend geniet u van een borrel tijdens een cultuurcruise, met als thema architectuur en geschiedenis van Amsterdam door de eeuwen heen. In deze musea kunt u ook direct een rondleiding boeken.

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Van Goghmuseum & Rijksmuseum
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com