T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
Joods historisch museum

Museumrondleidingen
De rondleidingen worden gegeven door ervaren kunsthistorici. Te combineren met speciale stadstochten te voet of per boot – met dezelfde gids! In het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans of Russisch

Reserveringen mogelijk op elk tijdstip en datum van uw keuze tijdens openingsuren van de betreffende musea!

Wij kunnen ook uw entreebewijzen verzorgen.

Per gids / rondleiding
1 - 15 personen per gids

Tijdsduur
afhankelijk van uw keuze 

Kosten per uur voor de gids

€ 112,50 ex BTW 

 

 

 

 

Joods Museum

Het Joods Museum is sinds 1987 gevestigd in het voormalig Hoogduitse Synagogencomplex. Het verzamelt objecten en kunstvoorwerpen die een relatie hebben met de religie, cultuur en geschiedenis van de joden in Nederland en haar voormalige koloniën. Meer dan 13.000 kunstvoorwerpen, ceremoniële objecten en historische objecten geven een interessant beeld van het oude en moderne joodse leven.

Uw ARTTRA gids leidt u rond door de vaste collectie en actuele tentoonstelling(en). En natuurlijk ook door de prachtige 17e eeuwse Portugese Synagoge.

Na afloop kunt u de mediatheek bezoeken die een schat aan informatie geeft over de aandachtsgebieden kunst, cultuur en religie en de geschiedenis van de joden (met name in Nederland).

Meer info:

Aanvraagformulier Joods historisch museum
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com