T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
panorama mesdag

 

 

 

 

Dagprogramma's in Nederland ARTTRA biedt vele culturele dagprogramma's op maat rond kunst en natuur.

Afgestemd op de interesses van uw buitenlandse of Nederlandse gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardig- heden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het u en uw gasten naar de zin te maken.

 

Dagprogramma Den Haag

Deze dag is gewijd aan onze zeeschilder Hendrik Willem Mesdag en Scheveningen. Eerst ziet u Panorama Mesdag: Scheveningen anno 1881 op 120 meter geschilderd doek. Daarna een lunch in een historische kunstenaarssociëteit.

In het sfeervolle woonhuis en atelier van Mesdag ziet u zijn collectie Haagse School (o.a Israëls, Maris, Mauve) en de Franse School van Barbizon (o.a. Corot, Millet, Daubigny). Ook zijn er keramiek van Colenbrander, Chinese en Japanse bronzen te zien.

In het huidige Scheveningen een wandeling langs de boulevard. Daarna aperitief en diner aan het strand.

extra: een bezoek aan het museum Beelden aan Zee in Scheveningen of het Mauritshuis en daarna een diner in paviljoen Von Wied.

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Den Haag
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com