T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA

Workshops
ARTTRA biedt interessante workshops als bedrijfsuitje of teambuilding-activiteit. Maar ook voor wie privé of met een kunstclub iets bijzonders wil ondernemen! Samen in een museumcollectie duiken of zelf schilderen in een atelier: dankzij jarenlange ervaring bieden wij voor elke groep de juiste benadering! Uiteraard begeleid door toegewijde specialisten. Ook voor buitenlandse gasten.

Wij organiseren ook drankjes, lunch, diner in combinatie met een wandeling of boottocht.

Workshop Andy Warhol zelfportret

Iedereen kent zijn portretten van Marlilyn Monroe, Mao en Beatrix. De veelzijdige popart-kunstenaar Andy Warhol, zoon van Slowaakse immigranten, begon zijn carrière als reclametekenaar. In de jaren zestig introduceerde hij afbeeldingen van alledaagse producten in zijn kunstwerken: de bekende Campbell-soepblikken, Brillo en Coca Cola als dé representanten van de Amerikaanse consumptiemaatschappij. Met zeefdruktechniek en manipulatie van vaak bestaande foto’s op het doek ontstonden de wereldberoemde werken.

In deze workshop maakt u een zelfportret op een manier die vergelijkbaar is met het werkproces van Warhol. De kunstenaar/docent bewerkt vooraf opgestuurde foto’s van deelnemers die later op doek worden ‘gezet’ en geschilderd. Een beetje houvast, zodat alle deelnemers, hoe onervaren ook, hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Zo ontstaat uw eigen zelfportret à la Andy Warhol!

De verrassende resultaten worden na afloop besproken tijdens een drankje en hapje.

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Workshop Andy Warhol zelfportret
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com