T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA
Rembrandthuis

Museumrondleidingen
De rondleidingen worden gegeven door ervaren kunsthistorici. Te combineren met speciale stadstochten te voet of per boot – met dezelfde gids! In het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans of Russisch

Boekingen ook mogelijk binnen een week, op elk tijdstip van uw keuze tijdens openingsuren!

Wij kunnen ook uw entreebewijzen verzorgen.

Per gids / rondleiding
1 - 15 personen per gids

Tijdsduur
afhankelijk van uw keuze

Kosten per uur

1 - 15 personen per gids

€ 99,50 ex BTW

 

 

 

 

Rembrandthuis

Rembrandt woonde en werkte van 1639 tot 1659 in dit voorname huis, tijdens het hoogtepunt van zijn roem. Hier overleed zijn vrouw Saskia van Uylenburg en werd zijn zoon Titus geboren, maakte hij wereldberoemde schilderijen en prenten (honderd guldenprent) en gaf hij les aan leerlingen in zijn atelier. De prachtige lichtval is nog steeds te bewonderen.

Het interieur reconstrueert zijn woonruimte en werkplaats met bezittingen in die periode – hij had ook een enorme verzameling kunstvoorwerpen en naturalia – voordat hij het huis moest verlaten wegens faillissement. Uniek zijn de grote collecties etsen, tekeningen van Rembrandt en schilderijen van leermeesters en leerlingen.

Uw ARTTRA gids brengt Rembrandts leven, werk en tijd tot leven! Eventueel in combinatie met een actuele tentoonstelling in de moderne museumvleugel gewijd aan Rembrandt, voorgangers, tijdgenoten of navolgers.

Meer info:

Aanvraagformulier Rembrandthuis
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com