T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
mode

Dagprogramma's Amsterdam
ARTTRA biedt diverse culturele dagprogramma's op maat rond verschillende thema’s. Van Gouden Eeuw tot hedendaagse architectuur. Afgestemd op de interesses van uw (buitenlandse)  gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het uw gasten naar de zin te maken.  Vanzelfsprekend zorgt ARTTRA ervoor dat alle praktische zaken perfect geregeld zijn.

 

Aantal deelnemers 15 man per gids.

 

 

Dagprogramma mode

Amsterdam modestad! De Amsterdam Fashion Week, het World Fashion Center, Mart Visser, Victor en Rolf, Daryl van Wouw, Ilja Visser, Sheila de Vries en Frans Molenaar – mode in Amsterdam is booming met steeds meer evenementen, merken, couturiers en aanstormend talent. De inspirerende omgeving, de reputatie als modestad en natuurlijk klandizie motiveren veel jonge ontwerpers naar de hoofdstad te verhuizen.

Een inspirerende modedag onder begeleiding van een specialiste kostuumgeschiedenis begint in Hotel The Exchange, gevestigd op het Damrak. Dit hotel brengt op een speelse wijze fashion en design samen.

Hier  begint de modetocht. Naar de grachtengordel met de negen straatjes bezoekt u verschillende modewinkels van bekende modeontwerpers, winkels met bekende merken en accessoires, maar ook speciale zaken voor vintage mode.

Tip: combineren met wandeling Wallen art tour

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Mode
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com