T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
delft

Dagprogramma's in Nederland ARTTRA biedt vele culturele dagprogramma's op maat rond kunst en natuur.

Afgestemd op de interesses van uw buitenlandse of Nederlandse gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardig- heden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het u en uw gasten naar de zin te maken.

 

Dagprogramma Leiden & Delft

Rembrandt werd in Leiden werd geboren. Naast een bezoek aan Museum de Lakenhal hoort natuurlijk een wandeling langs locaties die een belangrijke rol in Rembrandts leven hebben gespeeld: o.a. de geboorteplek van Rembrandt, het atelier van zijn leermeester en de gereconstrueerde Latijnse school waar hij  naar school ging.

Ook bezoeken we Delft, een andere zeer welvarende Hollandse stad in Rembrandts tijd.

Een mooie stadswandeling en aansluitend een bezoek aan de de Koninklijke Porceleyne Fles, de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de 17de eeuw, die het echte Delfts Blauw vervaardigt.

Heel leuk is een workshop ‘Delfts Blauw tegelschilderen’ . Na het schilderen worden de tegels geglazuurd en gebakken, ze kunnen later toegezonden worden.

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Leiden & Delft
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com