T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
gassan

Dagprogramma's Amsterdam
ARTTRA biedt diverse culturele dagprogramma's op maat rond verschillende thema’s. Van Gouden Eeuw tot hedendaagse architectuur. Afgestemd op de interesses van uw (buitenlandse)  gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het uw gasten naar de zin te maken.  Vanzelfsprekend zorgt ARTTRA ervoor dat alle praktische zaken perfect geregeld zijn.

 

Aantal deelnemers 15 man per gids.

 

 

Dagprogramma Rembrandthuis & Gassan Diamonds

Fascinatie voor licht is zo oud als de wereld. Rembrandt geldt wereldwijd als kunstenaar die op meest indringende en briljante wijze het licht heeft bestudeerd en weergegeven. Tegenover de kwetsbaar heid van het unieke kunstwerk staat de diamant, de onverwoestbare felbegeerde steen met ultieme lichtweergave.

Bij Gassan Diamonds, gevestigd in een schitterend pand, leert u alles over diamanten, slijpingen, kleuren, helderheid en hoe experts de waarde vaststellen. De essentie van een diamant is de transformatie van de ruwe steen tot een wonder van lichtreflectie!

ARTTRA cultureel organisatiebureau heeft een exclusief samenwerkingsverband betreffende rondleidingen met het Rembrandthuis. Wist u dat u in zijn prachtige gerestaureerde atelier, op steenworp afstand van Gassan nog steeds kunt genieten van de bijzondere lichtinval? ARTTRA leidt u rond door het sfeervolle pand waar u zijn onnavolgbare weergave van het licht kunt bewonderen, in de unieke collectie etsen en tekeningen.

Duur: 3 uur.

Tip: Bij Gassan een Champagne, Diamond & Surprise Cocktail: een glas champagne waarbij één gelukkige verrast wordt door een echte fonkelende diamant …

Of een bootocht in een salonboot met het thema in de sporen van Rembrandt. Zie bij stadsrondleidingen.

Aanvraagformulier Dagprogramma Rembrandthuis & Gassan Diamonds
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com