T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
religie

Dagprogramma's Amsterdam
ARTTRA biedt diverse culturele dagprogramma's op maat rond verschillende thema’s. Van Gouden Eeuw tot hedendaagse architectuur. Afgestemd op de interesses van uw (buitenlandse)  gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het uw gasten naar de zin te maken.  Vanzelfsprekend zorgt ARTTRA ervoor dat alle praktische zaken perfect geregeld zijn.

 

Aantal deelnemers 15 man per gids.

 

 

Dagprogramma gouden eeuw – religie, muziek en schilderkunst

Een programma dat u dompelt in de 17de eeuwse Amsterdamse sfeer van Rembrandt.

Bezoek aan een bijzonder grachtenpand met stijlkamers, een typisch Hollandse Renaissance Sael, authentieke keuken, bedsteden en op zolder bevindt zich een van de best bewaarde schuilkerken van Nederland. Speciaal voor u een concert op het bijzondere orgel van deze unieke schuilkerk: muziek uit 17de eeuw, die Rembrandt gehoord zou kunnen hebben.

Na een lunch op een speciale locatie vaart u met de gids naar het Rijksmuseum. Tijdens het varen vertelt de kunsthistorische gids over de cultuur- , architectuur- en muziekgeschiedenis van de 17de eeuw.

In het Rijksmuseum een rondleiding door de tentoonstelling hoogtepunten van de 17de eeuw in de Philipsvleugel. Met speciale aandacht voor schilderijen van Rembrandt en tijdgenoten die vertellen over religie en muziek.

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Nieuwe architectuur Java- en KNSM-eiland
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com