T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA
architectuur

Dagprogramma's Amsterdam
ARTTRA biedt diverse culturele dagprogramma's op maat rond verschillende thema’s. Van Gouden Eeuw tot hedendaagse architectuur. Afgestemd op de interesses van uw (buitenlandse)  gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het uw gasten naar de zin te maken.  Vanzelfsprekend zorgt ARTTRA ervoor dat alle praktische zaken perfect geregeld zijn.

 

Aantal deelnemers 15 man per gids.

 

 

Dagprogramma nieuwe architectuur Java- en KNSM-eiland

Van een vergeten en verlaten Amsterdamse uithoek zijn het Java- en het KNSM-eiland in korte tijd ontwikkeld tot zeer gewild wooneiland, toonaangevend op het gebied van internationale architectuur en stadsontwikkeling.

Vanaf hier onderhield de Koninklijke Stoombootmaatschappij (KNSM) lijndiensten naar West-Indië, Centraal-Amerika, de west- en noordkust van Zuid-Amerika, de Levant en de Europese havens. Nu treft u er ook hippe woonwinkels, woningen, ateliers en kantoorruimten aan.

In de historische zaal, bewaard in authentieke chique jaren 50 stijl, wordt u ontvangen met koffie. Na een lezing over de geschiedenis van het eiland, neemt de architectuurhistorische gids u mee voor een ontdekkingstocht. Wandeling met de gids langs woningbouw van internationaal bekende architecten als Coenen, Kollhof en Rapp, zoals het Venetiëplein, Barcelonaplein en Pireusplein, speciale tuinen en bruggen.

U komt alles te weten over dit boeiende eiland. En … er is natuurlijk ook een gezellig Amsterdams café met terras aan de kade!

Tip: designwandeling

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Nieuwe architectuur Java- en KNSM-eiland
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com