T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
geheimen van de gouden eeuw

Workshops
ARTTRA biedt interessante workshops als bedrijfsuitje of teambuilding-activiteit. Maar ook voor wie privé of met een kunstclub iets bijzonders wil ondernemen! Samen in een museumcollectie duiken of zelf schilderen in een atelier: dankzij jarenlange ervaring bieden wij voor elke groep de juiste benadering! Uiteraard begeleid door toegewijde specialisten. Ook voor buitenlandse gasten.

Wij organiseren ook drankjes, lunch, diner in combinatie met een wandeling of boottocht.

Workshop geheimen van de 17e eeuw

(Rijksmuseum – 2,5 uur)

Deze workshop biedt een actieve kennismaking met de topstukken uit de 17e Eeuw. Een originele teambuilding-activiteit, bedrijfsuitje en voor (buitenlandse) deelnemers persoonlijk altijd een eyeopener! In de 17de eeuw kende iedereen de geheime codes in schilderijen, maar wat weten wij er 400 jaar later nog van? Slofjes en een bezem: verwijzen die wellicht naar liefde van minder fatsoenlijk allooi?

Uw ARTTRA gids geeft in de rondleiding in het Rijksmuseum aanwijzingen voor de betekenissen in schilderijen. Daarna formeren deelnemers groepjes van 5 à 7 personen. Aan de hand van 20 meerkeuzevragen gaan zij geheimen ontrafelen die in deze collectie besloten liggen. Elk groepje levert een antwoordenlijst in.

Tijdens een drankje in het museumrestaurant – op de boot of andere locatie – krijgen de deelneemers van de winnende groep een toepasselijke prijs!

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Workshop Geheimen Gouden eeuw
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com