T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
interieurs

Dagprogramma's Amsterdam
ARTTRA biedt diverse culturele dagprogramma's op maat rond verschillende thema’s. Van Gouden Eeuw tot hedendaagse architectuur. Afgestemd op de interesses van uw (buitenlandse)  gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het uw gasten naar de zin te maken.  Vanzelfsprekend zorgt ARTTRA ervoor dat alle praktische zaken perfect geregeld zijn.

 

Aantal deelnemers 15 man per gids.

 

 

Dagprogramma oude & moderne interieurs in Amsterdam

Veel trends op interieurgebied gaan terug op oude tradities. Dat herkent u in een sfeervolle grachtenpanden aan de Herengracht, met speciale collecties zoals kunst en kostuums. Ook formeel aangelegde tuinen  inspireren  veel hedendaagse tuinarchitecten.

Nieuwe ontwerpen treft u in een aantal toonaangevende winkels voor binnenhuisarchitectuur langs de grachten. En een exclusieve ontvangst in de keuken van een sfeervol grachtenpand. Voor het diner een stijlvol Art Deco-pand of een strak vormgegeven trendy restaurant.

Extra: bezichtiging van twee unieke poppenhuizen in het Rijksmuseum, geheel ingericht volgens de 17de en 18de eeuwse mode.

Tip: Rembrandthuis

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Interieurs
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com