T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA

Wandelingen
Sinds 1988 organiseert ARTTRA thematische cultuurhistorische stadswandelingen. Zij worden begeleid door ervaren vakkundige kunst- en architectuurhistorici

Wanneer
Op dag en tijdstip naar keuze

Tijdsduur
Afhankelijk van uw keuze

Prijs
€ 99,50 excl.BTW per uur

Groep
max 15 pax per rondleider

Talen
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch

Te combineren met museumrondleidingen met dezelfde gids!

Wandelingen Noord/Zuid-lijn tour

ARTTRA neem u mee ondergronds: de Amsterdamse Metrolijn. Bekroond met de Gouden Amsterdam Architectuur Prijs 2019! Benthem Crouwel Architects en Metro en Tram – Gemeente Amsterdam, respectievelijk de architect en opdrachtgever van de Noord/Zuidlijn werden onderscheiden door de vakjury.

De gids vertelt in twee uur over de grote technische uitdagingen voor de aanleg van deze lijn in de historische binnenstad. En ook alles over de bijzondere kunst en architectuur die elk van de acht stations een heel eigen sfeer geven.

We beginnen bij het Centraal Station. Als u meer tijd hebt maken we ook uitstappen in verschillende buurten: zoals booming Noord, de dynamische Albert Cuyp-buurt tot de zakelijke Zuidas.

Aanvraagformulier Wandeling Noord/Zuid-lijn tour
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com