T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
plantage buurt

Dagprogramma's Amsterdam
ARTTRA biedt diverse culturele dagprogramma's op maat rond verschillende thema’s. Van Gouden Eeuw tot hedendaagse architectuur. Afgestemd op de interesses van uw (buitenlandse)  gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het uw gasten naar de zin te maken.  Vanzelfsprekend zorgt ARTTRA ervoor dat alle praktische zaken perfect geregeld zijn.

 

Aantal deelnemers 15 man per gids.

 

 

Dagprogramma H’ART Museum& Plantage 

Het monumentale 17e eeuwse gebouw Amstelhof, was 325 jaar lang een bejaardentehuis. Na grondige renovatie biedt het nu onderdak aan het H’ART Museum  Amsterdam, 
Bureau Merkx + Girod ontwierp, in nauwe samenspraak met architect Van Heeswijk het strakke hedendaagse interieur.

ARTTRA is partner voor rondleidingen. Wij verzorgen rondleidingen door actuele tentoonstellingen gecombineerd met aandacht voor de architectuur, voormalige chambrettes, een regentenkamer, binnentuinen met kastanjebomen.

Daarna maakt u met de ARTTRA gids een 19e eeuwse architectuur-wandeling door de prachtige Plantagebuurt, met Artis en dienstwoningen, uiteindelijk eindigen wij bij de Hortus Botanicus met een rondleiding.

Tip: rondleiding bij de Hortus kan gaan over medicinale planten, of welke planten komen via de VOC.

Duur: 3 uur.

Prijs: op aanvraag en afhankelijk van het aantal deelnemers

Aanvraagformulier Dagprogramma Hermitage & plantage
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com