T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
dutch design

Dagprogramma's Amsterdam
ARTTRA biedt diverse culturele dagprogramma's op maat rond verschillende thema’s. Van Gouden Eeuw tot hedendaagse architectuur. Afgestemd op de interesses van uw (buitenlandse)  gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het uw gasten naar de zin te maken.  Vanzelfsprekend zorgt ARTTRA ervoor dat alle praktische zaken perfect geregeld zijn.

 

Aantal deelnemers 15 man per gids.

 

 

Dagprogramma hedendaags design, interieur, architectuur

Nederland is internationaal toonaangevend op het gebied van design. In hartje Amsterdam is o.a. een vestiging van het internationaal vermaarde Droog Design. Vlakbij de rosse buurt zetelt een winkel – galerie voor (vintage) design en meubels en van hout. Aan de grachten vindt u hedendaags meubilair en accessoires van Nederlandse en internationale ontwerpers en kunstacademies. In de gezellige Jordaan een nieuw creatief verzamelgebouw met de ontwerpstudio van initiatiefnemer Marcel Wanders als speerpunt.

Uw deskundige ARTTRA gids neemt u mee op een ontdekkingstocht langs verschillende winkels en galeries.
Daarna vaart u in een watertaxi richting Oostelijk Havengebied. Eventueel verzorgen wij een verse sushi-lunchbox gemaakt door een sushi chef. Op het KNSM/Java eiland ziet u inspirerende architectuur van international niveau.

Ook bezoekt u een fraai ingerichte privéwoning van binnen.
Ter afsluiting een borrel in een hotel – verbouwd en ingericht door bekende Nederlandse ontwerpers en kunstenaars.

Tip: design in Stedelijk Museum

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Hedendaags design, interieur, architectuur
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com