T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA
CODA museum

Dagprogramma's in Nederland ARTTRA biedt vele culturele dagprogramma's op maat rond kunst en natuur.

Afgestemd op de interesses van uw buitenlandse of Nederlandse gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardig- heden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het u en uw gasten naar de zin te maken.

 

Dagprogramma Apeldoorn

Het Apeldoorns Museum, in 2003 gebouwd door Herman Herzberger, is een samenvoeging van het Van Reekum Museum en het Historisch Museum Apeldoorn. CODA, is een unieke combinatie van bibliotheek, museum en archief. Rondleiding door het nieuwe museum met aandacht voor de nieuwe architectuur, waarin prachtige leenstukken uit het Rijksmuseum van Aziatische kunst in een heel nieuw daglicht getoond worden. Oosterse beeldhouwkunst, waaronder een vermaarde Chinese Bodhisattva en een Indiase Shiva, de mooiste graffiguren en talrijke bronzen boeddha’s. Wijnvaten, bronzen klokken, Japans lakwerk en Chinees porselein.

Ook een bezoek aan het prachtige Kröller Müller Museum met een fietstocht in natuurpark Hoge Veluwe!

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Apeldoorn
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com