T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
dagprogramma Utrecht

Dagprogramma's in Nederland ARTTRA biedt vele culturele dagprogramma's op maat rond kunst en natuur.

Afgestemd op de interesses van uw buitenlandse of Nederlandse gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardig- heden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het u en uw gasten naar de zin te maken.

 

Dagprogramma Utrecht

Als eerste bezoekt u Slot Zuylen, gelegen in een omgeving van grachten, singels en tuinen. In het vroegere woonhuis van de schrijfster Belle van Zuylen ziet u meubelen, wandtapijten, portretten en glaswerk.

Na de lunch in een voormalig patriciërshuis aan de Vecht, een boottocht over de Vecht langs diverse kastelen en tuinhuizen.

In de omgeving van Loosdrecht wacht een kasteel met een schitterende verzameling kunstvoorwerpen. Na de theepauze in het theehuis een wandeling door slottuin, boomgaard, lindelaan en bos. Vlakbij het kasteel ligt een sfeervolle, historische dinerlocatie.

Extra: een bezoek aan toonaangevende interieurwinkels in Naarden-vesting.

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Utrecht
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com