T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
stilleven Van Gogh

Workshops
ARTTRA biedt interessante workshops als bedrijfsuitje of teambuilding-activiteit. Maar ook voor wie privé of met een kunstclub iets bijzonders wil ondernemen! Samen in een museumcollectie duiken of zelf schilderen in een atelier: dankzij jarenlange ervaring bieden wij voor elke groep de juiste benadering! Uiteraard begeleid door toegewijde specialisten. Ook voor buitenlandse gasten.

Wij organiseren ook drankjes, lunch, diner in combinatie met een wandeling of boottocht.

Workshop schilderen zonnebloemen & stilleven Van Gogh ( 2,5 of 4,5 uur)

Hoe schilderde Van Gogh? In deze schilderworkshop ‘zonnebloemen & stilleven’ treedt u in zijn magische voetsporen. In het Van Gogh Museum gaat uw deskundige ARTTRA gids in op zijn bijzondere schildertechnieken, kleurgebruik en onderwerpkeuze.

Na een korte wandeling of boottocht wordt u (afhankelijk van de locatie, groepsgrootte) ontvangen in een schildersatelier. Daar heeft de kunstenaar/docent een stilleven opgesteld van zonnebloemen, oude schoenen of andere bekende voorwerpen. Vol inspiratie gaat de groep aan de slag met uw eigen Van Gogh stilleven!

De verrassende resultaten worden besproken tijdens een drankje en hapje. De doeken kan men direct meenemen, of later laten bezorgen.

Kosten afhankelijk van het aantal deelnemers

Aanvraagformulier Workshop Schilderen zonnebloemen & stilleven Van Gogh
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com