T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
muziek

Dagprogramma's Amsterdam
ARTTRA biedt diverse culturele dagprogramma's op maat rond verschillende thema’s. Van Gouden Eeuw tot hedendaagse architectuur. Afgestemd op de interesses van uw (buitenlandse)  gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het uw gasten naar de zin te maken.  Vanzelfsprekend zorgt ARTTRA ervoor dat alle praktische zaken perfect geregeld zijn.

 

Aantal deelnemers 15 man per gids.

 

 

Dagprogramma muziek & architectuur

Voor wie durft biedt ARTTRA een prachtig programma met nieuwe muziek, nieuwe architectuur en de nieuwe keuken! Alles op internationaal topniveau.

Het Muziekgebouw aan het IJ, een schitterende creatie van het Deense architectenbureau 3xNielsen, programmeert elke donderdag een bijzonder hedendaags concert.

Het visionaire gebouw voor de 21e eeuw heeft zich bewezen als visitekaartje van Amsterdam met internationale uitstraling. En wie nog bang is voor moderne muziek:  die tijden van knarsende tonen zijn al lang voorbij. Moderne componisten en ensembles laten u een bijzondere avond beleven met wondere kleurklanken, volksinvloeden en soms uitzinnige muziekinstrumenten uit de hele wereld. Syntheses van Oost-europese folk, Japanse muziek, rock, jazz in de mooiste concertzaal aan het water. Ook een inleiding op het concert en drankje tijdens de pauze op het foyerdek met spectaculair uitzicht op het IJ.

Vooraf maakt u met de deskundige architectuurgids een boottocht langs de nieuwste architectuur van KNSM-Java eiland, westelijke eilanden, het NDSM terrein, Westerdok tot het EYE.

Aan boord geniet u van de lekkerste fusion hapjes met verse ingredienten.

Aanvraagformulier Dagprogramma Muziek & architectuur
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com