T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
Actuele expositie rijksmuseum

Museumrondleidingen
De rondleidingen worden gegeven door ervaren kunsthistorici. Te combineren met speciale stadstochten te voet of per boot – met dezelfde gids! In het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans of Russisch

Reserveringen mogelijk op elk tijdstip en datum van uw keuze tijdens openingsuren van de betreffende musea!

Wij kunnen ook uw entreebewijzen verzorgen.

Per gids / rondleiding
1 - 15 personen per gids

Tijdsduur
afhankelijk van uw keuze 

Kosten per uur voor de gids

€ 112,50 ex BTW 

 

 

 

 

Actuele en komende expositie’s

 Samen met Rembrandt en Vermeer behoort Frans Hals (1582/1583–1666) tot de drie grootste schilders van de Nederlandse zeventiende eeuw. Het Rijksmuseum organiseert voor het eerst een grote overzichtstentoonstelling van Frans Hals. Deze tentoonstelling wordt gemaakt in samenwerking met de National Gallery Londen en met speciale medewerking van het Frans Hals Museum in Haarlem. Meer dan 50 werken uit wereldwijde topcollecties tonen het beste van een van de grootste portretschilders van de westerse kunstgeschiedenis.

Helaas mogen externe gidsen niet rondleiden in deze tentoonstelling echter een speciale rondleiding van tijdgenoten, zoals Vermeer en Rembrandt behoort wel tot de mogelijkheden. Let op de handen van Frans Hals om ze daarna te vergelijken met  deze beroemde tijdgenoten. Boek deze rondleiding hieronder op datum en tijdstip van uw keuze. 

 

16-02 t/m 9-06 2024 

 

Voor meer informatie:

 

Aanvraagformulier Rijks Actuele expositie
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com