T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA
Grachten panorama schilderen

Workshops
ARTTRA biedt interessante workshops als bedrijfsuitje of teambuilding-activiteit. Maar ook voor wie privé of met een kunstclub iets bijzonders wil ondernemen! Samen in een museumcollectie duiken of zelf schilderen in een atelier: dankzij jarenlange ervaring bieden wij voor elke groep de juiste benadering! Uiteraard begeleid door toegewijde specialisten. Ook voor buitenlandse gasten.

Wij organiseren ook drankjes, lunch, diner in combinatie met een wandeling of boottocht.

Workshop grachten panorama schilderen

ARTTRA biedt u de bijzondere workshop ‘grachten-panorama schilderen’ aan: samen een reuzen-panoramaschilderij maken van Amsterdamse grachten! De workshop is zowel interessant in de winter als de grachten prachtig verlicht zijn, als in de zomer.

De eeuwige beweging en lichtreflecties van het water maken de grachten altijd boeiend.

Tijdens een speciale rondvaart doet u inspiratie op voor de workshop. De ARTTRA gids geeft informatie en leuke schildertips voor straks. Aan boord geniet u samen van een drankje of lunch.

Bij een kunstenaarsatelier gaat u van boord. Door de deskundige docent is vooraf een opzet gemaakt voor het reuzenschilderij. Een beetje houvast, zodat alle (buitenlandse) deelnemers, hoe onervaren ook, hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Groepjes werken samen aan hun eigen deel en alle losse delen vormen samen uiteindelijk een indrukwekkend panorama. Tussentijds vinden korte besprekingen plaats met de ‘buren’ voor het totale werk.

Tijdens een drankje leggen de deelnemers hun voltooide doeken op de juiste plaats. Allemaal samen vormen ze een verrassend totaalbeeld! Het eindresultaat: een uniek grachtenpanorama van 2 tot 6 meter lang (afhankelijk van de groepsgrootte). Een uniek aandenken voor uw bedrijf, instelling of vriendenclub. Philips Lighting is u hierin voorgegaan!

Voor groepen van 16 tot ± 96 personen. Afhankelijk van uw wensen kan op het atelier gecaterd worden.

Kosten afhankelijk van het aantal deelnemer

Aanvraagformulier Workshop Grachten panorama schilderen
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com