T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
bonnefanten museum

Dagprogramma's in Nederland ARTTRA biedt vele culturele dagprogramma's op maat rond kunst en natuur.

Afgestemd op de interesses van uw buitenlandse of Nederlandse gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardig- heden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het u en uw gasten naar de zin te maken.

 

Dagprogramma Maastricht

Natuurlijk een bezoek aan het Bonnefanten Museum gebouwd door Aldo Rossi. Na de lunch op het Vrijthof een stadswandeling langs het Stadhuis, de stadswallen en de Onze Lieve Vrouwe-basiliek. Onderweg bezoekt u de Kazematten: een uniek krijgsbouwkundig monument met koepelgewelven, imponerende bomvrije ruimtes, kruitkamers, trappen en galerijen.

Een landelijke route brengt u bij een fraai gelegen kasteel. In de Romeinse grotten van het kasteel geniet u van een aperitief, of wijnproeverij en daarna een diner, met uitzicht over de heuvels.

extra: onderweg een lunch in het fraai gelegen Kasteel Elsloo en een wandeling door de botanische tuin.

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Maastricht
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com