T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
aziatisch paviljoen rijksmuseum

Museumrondleidingen
De rondleidingen worden gegeven door ervaren kunsthistorici. Te combineren met speciale stadstochten te voet of per boot – met dezelfde gids! In het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans of Russisch

Boekingen ook mogelijk binnen een week, op elk tijdstip van uw keuze tijdens openingsuren!

Wij kunnen ook uw entreebewijzen verzorgen.

Tijdsduur
2 uur

Prijs voor max 15 personen

€ 199,00 ex BTW

Maak een wereldreis terug in de tijd in het Rijksmuseum

We starten in het Aziatische paviljoen met de dansende Shiva en de Japanse theekom. Dan naar de late Middeleeuwen met het katholieke zevenluik van de meester van Alkmaar.

Door naar de 17de eeuw met het kunstkabinet van Philipp Hainhofer als voorbeeld van de humanistische honger naar kennis. Dan de 17de eeuw met de scheiding van kerk en staat, de expansie van de vrije economie en de persoonlijke toets van Vermeer en Rembrandt.

Hierna de 18de eeuw met de Verlichting, door naar de 19de eeuw met de Haagse school. Dan naar de 20ste eeuw om te eindigen met het begin van de abstracte kunst: Mondriaan en tijdgenoten.

Aanvraagformulier Rijks Wereldreis terug in de tijd
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com