T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
Rembrandt

Dagprogramma's Amsterdam
ARTTRA biedt diverse culturele dagprogramma's op maat rond verschillende thema’s. Van Gouden Eeuw tot hedendaagse architectuur. Afgestemd op de interesses van uw (buitenlandse)  gasten, begeleid door ervaren kunsthistorici in elke gewenste taal. Zij beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, stemmen hun verhaal af op uw gezelschap en zetten zich volledig in om het uw gasten naar de zin te maken.  Vanzelfsprekend zorgt ARTTRA ervoor dat alle praktische zaken perfect geregeld zijn.

 

Aantal deelnemers 15 man per gids.

 

 

Dagprogramma Gouden eeuw – boottocht sporen Rembrandt

Een boottocht in de sporen van Rembrandts Amsterdam: door de grachten en over de Amstel. U ontdekt de stad in de tijd dat deze buitengewone man met veelzijdig talent er woonde en werkte. Rembrandt leefde in een tijdperk waarin de Nederlandse cultuur, wetenschap, handel, wereldmacht en politieke invloed op hun hoogtepunt waren.

U vaart met uw ARTTRA gids vanaf het Rembrandthuis terug in de tijd van Rembrandt, langs pakhuizen die er al waren, plekken waar hij heeft gewoond en inspiratie opdeed voor zijn werk, waar hij de ‘Nachtwacht’ en de ‘Anatomische les van dr Tulp’ heeft geschilderd, de Oude Kerk waar zijn vrouw Saskia ligt begraven en nog veel meer.

Aan boord zal een populair 17de eeuws likeurtje geserveerd worden!

Tip: rondleiding Rijksmuseum of Rembrandthuis

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Dagprogramma Nieuwe architectuur Java- en KNSM-eiland
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com