T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA
Visualiseer de bedrijfsvisie

Workshops
ARTTRA biedt interessante workshops als bedrijfsuitje of teambuilding-activiteit. Maar ook voor wie privé of met een kunstclub iets bijzonders wil ondernemen! Samen in een museumcollectie duiken of zelf schilderen in een atelier: dankzij jarenlange ervaring bieden wij voor elke groep de juiste benadering! Uiteraard begeleid door toegewijde specialisten. Ook voor buitenlandse gasten.

Wij organiseren ook drankjes, lunch, diner in combinatie met een wandeling of boottocht.

Groepsportret visualiseer de bedrijfsvisie

Voor een congres van een internationaal bouwbedrijf, hebben wij een succesvolle teambuildingsactiviteit voor 400 man georganiseerd. Een schilderworkshop met als doel de visualisatie van een gemeenschappelijke toekomstvisie met betrekking tot urbanisatie, energie en toekomst. Ter inspiratie boden wij een lezing ‘kunst door de eeuwen heen’ aan; een eyeopener voor velen om abstracte begrippen te kunnen visualiseren.
Door in groepen te schilderen o.l.v. kunstenaars ontstond  een nieuwe groepsdynamiek, met als verrassend resultaat bovengenoemde visualisatie.

Deze workshop maken wij graag ook  op maat voor uw bedrijf, aan de hand van specifieke thema’s.

Wij bieden ook andere schilderworkshops aan die mogelijk binnen de WKR- regeling vallen.

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Visualiseer de bedrijfsvisie
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com