T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
ambachten

Wandelingen
Sinds 1988 organiseert ARTTRA thematische cultuurhistorische stadswandelingen. Zij worden begeleid door ervaren vakkundige kunst- en architectuurhistorici

Wanneer
Op dag en tijdstip naar keuze

Tijdsduur
Afhankelijk van uw keuze

Prijs
€ 112,50 excl.BTW per uur

Groep
max 15 pax per rondleider

Talen
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch

Te combineren met museumrondleidingen met dezelfde gids!

Wandeling ambachten

In onze wereld van massaproductie, zijn ambachtelijk vervaardigde objecten weer helemaal terug. De Amsterdamse Jordaan, vroeger nogal berucht door zijn eigenzinnige bevolking, heeft zijn bijzondere sfeer en aandacht voor vakmanschap weten te behouden.

Een wandeling langs edelsmeden, modeontwerpers, een ambachtelijke chocolademaker, een likeurstokerij en een bezoek aan de studio van een spraakmakende ontwerper.

Met een authentieke salonboot vaart u door de schilderachtige grachten naar een restaurant waar u kunt genieten van een slow food lunch of diner.

N.B.: bij de prijs van de  ambachtenwandeling door de Jordaan zijn niet inbegrepen eventuele entree’s, de salonboot en de lunch. Wij kunnen het programma echter geheel op maat voor u uitvoeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Aanvraagformulier Wandeling Ambachten tour
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com