T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
mode

Wandelingen
Sinds 1988 organiseert ARTTRA thematische cultuurhistorische stadswandelingen. Zij worden begeleid door ervaren vakkundige kunst- en architectuurhistorici

Wanneer
Op dag en tijdstip naar keuze

Tijdsduur
Afhankelijk van uw keuze

Prijs
€ 112,50 excl.BTW per uur

Groep
max 15 pax per rondleider

Talen
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch

Te combineren met museumrondleidingen met dezelfde gids!

Wandeling mode tour

Amsterdam modestad! De International Fashion Week, de Modefabriek, Label Expo, het World Fashion Center, Mart Visser, Victor en Rolf, Daryl van Wouw, Ilja Visser, Sheila de Vries en Frans Molenaar – mode in Amsterdam is booming met steeds meer evenementen, merken, couturiers en aanstormend talent. 

Onder begeleiding van een specialiste kostuumgeschiedenis begint de modetocht in de grachtengordel met de negen straatjes. U bezoekt verschillende modewinkels van bekende modeontwerpers, winkels met bekende merken en accessoires, maar ook speciale zaken voor vintage mode.

Leuk te combineren met het Tassenmuseum, gevestigd in een schitterend grachtenpand. Deze collectie geeft een fascinerend beeld van de ontwikkeling van de tas door de eeuwen heen in functie, vorm en materiaal. Als belangrijk accessoire is de tas bij uitstek geschikt als leidraad in de modegeschiedenis.

Tip: combineren met wandeling Wallen art tour

Aanvraagformulier Wandeling Mode tour
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com