T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
citytrip berlijn

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Berlijn

De bewogen geschiedenis in bruisend en fascinerend Berlijn kan niemand ontgaan. Grenzen tussen Oost en West zijn inmiddels al wat vervaagd

ARTTRA neemt u mee naar de prestigieuze Museuminsel, de dynamische Alexanderplatz, authentieke café’s, de mooiste pleinen, rommelmarkten, de hippe wijk Prenzlauer Berg of opera in een van de drie operahuizen. Opvallend zijn de vele nationaliteiten, stadsdelen, kerken, synagogen en waar vindt u zoveel bijzondere kunstcollecties bij elkaar? Wist u dat Berlijn de grootste botanische tuin van Europa heeft? ARTTRA wijst graag de weg voor een weekend overgetelijk stadsavontuur!

Prijs: afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Berlijn
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com