T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Düsseldorf Insel Hombroich

Insel Hombroich is een unieke plek waar kunst en natuur in evenwicht zijn. Verspreid over het poëtische landschap, doorsneden door beekjes, is de kunstcollectie van een Duits onroerendgoed makelaar te zien: van Rembrandt, Cézanne, Brancusi tot Aziatische sculptuur en muziekinstrumenten. In een van de paviljoens geniet u een boerenlunch.’s Middags bezoek aan Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen met werk van Picasso, Matisse, Ernst en Paul Klee. Of u bezoekt een prachtige landschapstuin, geïnspireerd op Kew en Chelsea in Londen, met inheemse en exotische planten, bomen en in de oranjerie een vetplantenverzameling.

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. 

Aanvraagformulier Düsseldorf Insel Hombroich
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com