T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page

Tentoonstelling
Bonheur is Bonheur is Anna Bonheur

 

15 december t/m 9 januari 2019 bij ARTTRA Galerie

Opening: zaterdag 15 december van 16.00 tot 19.00 uur

 

Laten we blij zijn met het kunstenaarsgeluk dat anderen ten deel valt.

Vraag me niet waarom ik schilder en vraag me zeker niet wat mijn werk moet voorstellen of betekenen.
Vraag me hoeveel boterhammen ik per dag eet en vraag me naar de oorspronkelijke kleur van mijn haar.
…..Kom en heb belangstelling voor dat wat ik lees. Ik zal voorlezen. Ik zal naar achteren lezen en opzij. Ik zal naar beneden lezen en naar boven en bij het omslaan van een bladzijde roep ik dan een naam. Zomaar, willekeurig. Ook ben ik bereid om ieder woord te spellen voor iedereen die van muziek houdt wil ik een nocturne blazen op een verroeste regenpijp.
Maar vraag me niet waarom ik schilder. Ik zal het antwoord schuldig blijven. Hooguit kan ik dan een smoes verzinnen of een fabelachtig leuk verhaal. ……..*

*Kunstenaarsboek Pareidolia, van Anna Bonheur (2018),120 blz.